Ervaringen / Gastenboek

67 Responses to Ervaringen / Gastenboek

 1. Cindy Terpstra says:

  Op het moment dat ik werd uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek kreeg ik een soort paniek aanval… Kan ik het wel, moet ik het wel doen, allemaal ingewikkelde testen doen….. hou maar op !
  Ik heb al jaren examenvrees en faalangsten. Ik heb Hanneke een mail gestuurd en mocht langskomen. Op haar vrije dag !! Niets dan lof voor Hanneke, ik voel mij sterker, heb de zware testen allemaal goed volbracht en ik mag er zijn ! De heerlijke massages en goede gesprekken zijn ook heel erg waardevol. Hanneke is een topper !!

 2. Christel Willemsen says:

  Wat Hanneke doet is met recht “Helende Weldaad”. Zowel het lichaam als de geest komen aan de orde en worden behandeld.
  De deskundigheid van waaruit Hanneke spreekt en handelt geven mij vertrouwen, waardoor ik me geïnspireerd en gemotiveerd voel om haar professionele en onderbouwde adviezen op te volgen.
  Ik ben zelf verantwoordelijk voor elke verandering, maar oh wat is het fijn als je daarbij met liefdevolle aandacht in wordt gesteund en begeleid.

 3. Janny van den Bergh says:

  Hanneke heeft mij van mijn schouderklachten af geholpen met Regenesis en door mijn eetgewoonten een beetje aan te passen. Ik ben heel blij met haar en denk dat ze nog veel meer mensen met klachten zou kunnen helpen.

 4. Maxime le Roy says:

  Ik ken je al mijn hele leven en heb jouw weg van de reguliere geneeskunde naar natuurgeneeskundig therapeut van dichtbij mogen meemaken. Mijn ouders en zusjes hebben al vaak gebruik gemaakt van jouw behandelingen. En met succes!
  Toen ik last kreeg van steeds vaker terugkerende huiduitslag besloot ik ook maar eens bij jou langs te gaan. Van de huisarts kreeg ik zalfjes die de jeuk en roodheid bestreden. De oorzaak van de uitslag kon helaas niet onderzocht worden. Je kwam er al snel achter dat de uitslag veroorzaakt werd door bepaalde voedingsmiddelen zoals melk en tarwe. Na een uitgebreid onderzoek gaf je me een duidelijk voedingsadvies.
  Door mijn voedingspatroon aan te passen heb ik meer energie en geen last meer van een opgeblazen gevoel en huiduitslag. Ik heb inzicht gekregen in hoe mijn lichaam reageert op factoren als stress en voeding en hoe ik dit kan voorkomen. Daar ben ik je heel dankbaar voor!

 5. harriet velzeboer says:

  Hanneke heeft mij deskundig onderzocht; haar diagnose van glutenallergie was de oplossing voor veel van mijn klachten. onrustige darmen, opgeblazen gevoel, te
  vaak moe. door haar voedingsadviezen op te volgen kwam er langzaam verbetering.
  Ze is erg betrokken en denkt met je mee. Laat haar eigen oplossingen zien, die te koop
  zijn bij de plaatselijke super.
  Na 1 jaar glutenvrij leven kan ik nu weer regelmatig een ‘gewoon’ broodje eten; mijn
  darmen zijn sterker geworden.
  Haar massages zijn heerlijk om te ondergaan.

 6. Femke says:

  Hanneke heeft mij ontzettend geholpen met mijn klachten van vermoeidheid en hoofdpijn. Zij kwam erachter dat ik voedselallergie heb en sinds ik mijn dieet heb aangepast voel ik me veel beter! Mijn darmen zijn aan het helen en ik mag langzaam weer bepaalde voedingsmiddelen herintroduceren. Ik ben ontzettend dankbaar voor haar hulp, en blijf zeker bij haar terugkomen!

  Femke, 22 jaar

 7. Maria says:

  Dank zij de energie van de Regenesis- behandeling en je eindeloos geduld naast de voedingsadviezen heb ik met m’n chronische darmproblemen een reuze vooruitgang geboekt. Met medewerking van de specialist hebben we uitgevonden dat de voor mij al jaren standaardmedicatie flink terug geschroefd kan worden. En ik voel me zo veel meer ontspannen als ik bij jou vandaan kom. Ik ben veel rustiger ook dank zij de bindweefselmassage. Jouw helende handen doen in mijn ogen wonderen! Blijf alsjeblieft in de buurt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.