Ervaringen / Gastenboek

72 Responses to Ervaringen / Gastenboek

 1. Angela Koot says:

  Jaren geleden leerde ik Hanneke kennen, na een auto ongeluk waarbij ik een whiplash opliep. Na de eerste sessie verbeterden mijn nek- en rugklachten al!

  Nu kom ik bij Hanneke voor zwangerschapsmassages die ik elke zwangere dame kan aanraden!
  Even helemaal tot jezelf komen, extra het gevoel van mijn baby in mijn buik ervaren en zó ontspannen weer de deur uit gaan…
  Het ontspannen gevoel werkt nog een tijdje door, maar ik zou dit wel wekelijks willen ervaren, zo fijn!

  Dank je wel Hanneke!
  Groetjes, Angela.

 2. We says:

  Ik leerde Hanneke kennen in de sportschool. Ik vertelde haar dat ik ondanks het vele sporten en gezonde voeding maar niet fit werd. De bloedwaarden die ik had laten testen zagen er goed uit dus geen reden om ongerust te zijn maar waarom was ik dan toch iedere dag zo moe… Hanneke vertelde over haar werk en zei kom maar eens langs dan ga ik kijken of ik wat voor je kan doen.
  Ze testte een koemelk intolerantie en een laag energie level. Ik was in net begin sceptisch want dit was toch weer een andere manier van gezondheid aanpakken dan dat ik gewend was maar ik klaarde zo op dat ik nu meer ter onderhoud iedere zes weken langs kom. Wat een verademing dat dit soort helende weldaad ook mag bestaan naast het reguliere circuit. Hanneke is jaren verpleegkundige in het ziekenhuis geweest en je merkt dat ze alles af weet van hoe een lichaam werkt en met haar gave kan ze hopelijk nog een heleboel mensen gezond en vooral heel blij maken. dank Hanneke voor je goede werk! Hartelijke groet, Wendy

 3. Martine says:

  Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Hanneke voor Regenesis behandeling. met de energie die Hanneke mij gaf ging ik met sprongen vooruit. Nu ga ik voor onderhoud 1x per maand naar Hanneke voor een heerlijke behandeling. Goed voor body & mind! Bedankt lieve Hanneke

 4. Liesbeth de Bree says:

  Weer een heerlijke behandeling ontvangen bij Hanneke. Vooral was belangrijk voor me, dat ze me d.m.v. voedingsadviezen en behandeling af heeft geholpen van de klachten, die ik nog had na in ernstige mate corona te hebben gehad. Ook daarna weer na een behoorlijke hoofdwond was dit ook snel genezen na de behandeling en adviezen van Hanneke. Nu ga ik nog steeds eens in de drie maanden voor onderhoud. En kom daar elke keer weer als nieuw vandaan. Dit door de behandeling en de adviezen, die Hanneke geeft en de aandacht die ze voor me heeft. Heel hartelijk dank, Hanneke.

 5. Harriet says:

  Vanwege langdurige rugklachten, die niet verdwenen bij de fysiotherapeut, ben ik
  voor rugreflexologie naar Hanneke toegegaan.Ik had al eerder positieve ervaringen
  met haar behandelwijze opgedaan, toen bleek dat overmatige gasvorming in mijn darmen een gevolg waren van een glutenallergie.
  Ook nu voel ik mij na de behandelingen al opknappen en ga als een ander mens weer naar huis.
  Tijdens het consult geeft Hanneke ook voedingsadviezen en adviseerde mij om als aanvulling op mijn weerstand -nu in Covid 19 tijd helemaal belangrijk- vitamine D3, C1000 en Zink in te nemen.
  Kortom, bij haar word je gezien als totaal mens. Dat wens je iedereen met klachten toe.

 6. Leonie says:

  Halverwege maart ziek, het coronavirus opgelopen. Hierdoor langdurige vermoeidheid- en druk op de borstklachten gehad die maar niet over gingen. Na drie sessies bij Hanneke was ik weer bijna de oude. Dank je wel lieve Hanneke!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *