Robert Rasmussen

REGENESIS-HEALING VAN ROBERT RASMUSSEN

ROBERT RASMUSSEN
9 juli 1919 – 12 september 2001

Regenesis-Healing, de natuurgeneeskundige beroepsopleiding vanRobert Rasmussen is ontwikkeld over een periode van meer dan zestig jaar van intensieve experimenten op universiteiten en in klinieken, praktijkervaringen en behandelingen. Robert begon met mensen te helpen door intuïtief zijn handen te leggen op plaatsen waar mensen fysiek en emotioneel pijn hadden. Dit leidde tot zeer opmerkelijke resultaten. Rond 1970 verhuisde hij uit de Bay Area (San Francisco) naar Santa Cruz in het zuiden van Californië en geleidelijk ontwikkelde hij een zeer goed lopende healing praktijk.

 

Al snel verspreidde door mond-tot-mondreclame zijn unieke talenten, zijn reputatie als bijzondere genezer, maar vooral zijn unieke vermogen om op mensen met chronische ziekten (zowel fysiek als emotioneel) te helpen genezen. Een voormalig uitgever, Hermina, trad in 1978 bij hem in dienst (zij werd later zijn vrouw)  en begon zijn werk te documenteren. Ze observeerde heel nauwkeurig en registreerde elk detail van Roberts  behandelingen en de resultaten daarvan.  Deze prachtige werkboeken bestaan uit 4 delen en zijn tot in detail gedocumenteerd.

STUDENTEN HAALDEN EEN GRAAD IN REGENESIS HEALING

Jim Mann,
Master Regenesis Practitioner, Senior Teacher.

He has a degree in psychology from the University of California in Santa Cruz and has taken post-graduate training in anatomy, physiology, and biochemistry.

Jim ontmoette Bob meer dan veertig jaar geleden. Acht jaar na Bobs overlijden is Jim Mann bereid gevonden als adviseur van de Quantum-Academy in Europa de Regenesis-Healing methode te promoten. Zo kan Jim ook zijn belofte aan Bob nakomen om zijn methode over de wereld te verspreiden.

REGENESIS EN DE BLUE DOT ENERGY
Roberts studenten kwamen in 1980 met de naam Regenesis gebaseerd op Bobs filosofie dat het lichaam zich regenereert op het cellulaire niveau tijdens de genezing.

Robert voelde en wist dat als zeesterren, hagedissen, kikkers en andere dieren delen van hun lichaam kunnen regenereren die mogelijkheid bij mensen ook aanwezig is en kan worden geactiveerd. Dit is een van meest krachtige methoden om energie te genereren voor genezing, we noemen dit de Blue Dot Energy. Deze Blue Dot Energy methode is uniek voor het werk van Robert Rasmussen.

“Soms”, zei hij, “moeten we een “jump” start maken om dingen weer opnieuw aan het rollen te krijgen. Als we verdriet hebben of ziek zijn en onze batterij bijna geen energie meer heeft moeten we de hulp van een andere persoon vragen om deze batterij te starten”.

INDRUKWEKKENDE RESULTATEN.
De mensen die zijn professionele werk hebben mogen meemaken waren diep onder de indruk van zijn resultaten en artsen vonden zijn werk op zijn minst  “zeer opmerkelijk”, met name wanneer zij de sensatie van een snelle genezing meemaakten. Dit was het eenvoudigst te zien bij het “beenderen smelten” waar Robert spectaculaire resultaten mee behaalde, maar zijn resultaten bij de behandeling van mensen met chronische en/of depressieve en psychologische ziekten waren eigenlijk veel indrukwekkender.

ROBERT HEEFT VELE ARTSEN, VERPLEEGKUNDIGEN EN ANDERE GEZONDHEIDSWERKERS OPGELEID.
Robert Rasmussen was een man van weinig woorden die zijn prachtige boodschap ver buiten de grenzen heeft weten te verkondigen. Zijn leven draaide rond genezing, het geven van onderwijs en het beoefenen ervan. Zijn belangrijkste en enige missie in het leven was om mensen te helpen. Hij was zeer toegewijd aan die missie, en liet nooit iemand in de steek. Tijdens zijn jarenlange werkzaamheden in Californië, hielp hij duizenden mensen over de hele wereld en gaf les aan veel prominente artsen en beoefenaars van holistische beroepen (van wie sommigen nu lesgeven op de Universiteit van Californië, Santa Cruz en andere universiteiten) .

REGENESIS HEALING IS EEN NATUURGENEESKUNDIGE BEROEPS OPLEIDING
Regenesis Healing is een professionele beroepsopleiding. Robert heeft zijn beste leerling Jim Mann gevraagd zijn bijzondere werk voort te zetten, Jim Mann werkt al meer dan veertig jaar met deze methode. Hij heeft zijn ervaringen van de meest recente medische informatie voorzien, gemoderniseerd en aanvullende technieken toegevoegd. Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos hebben Roberts werk over een periode van bijna drie jaar van Jim mogen leren en geven nu de Regenesis Healing opleiding in Nederland.