Fysieke klachten

Fysieke problemen behandelen met Regenesis
Regenesis is bekend om zijn effectieve werking bij mensen met fysieke klachten. Op een zachte en bijzondere wijze kan de Regenesis therapeut via vele punten een verbetering bij de cliënt bewerkstelligen. Cliënten ervaren de Regenesis behandeling als zeer positief.

 • Rugaandoeningen, o.a. scolliose
 • Het uitlijnen van botten en wervels
 • Gebroken botten
 • Keel-, neus- en ooraandoeningen, o.a. tinnitis
 • Auto-immuun ziekten, o.a. ziekte van Crohn, ziekte van Hashimoto
 • Alle chronische ziekten, o.a. rheuma, artritis
 • Maag/darm klachten – Obstipatie, opgeblazen gevoel, diarree
 • Vermoeidheidssyndroom
 • Als ondersteuning bij een chemokuur
 • Hormonale klachten
 • Bij autistische kinderen en kinderen met ADHD werkt de energie als communicatiemiddel

Versnelling van het genezingsproces
Het lichaam heeft een onvoorstelbare mogelijkheid om zichzelf te genezen en Regenesis helpt om dit proces te activeren.

Ernstige rug problemen.
De beroemde handposities van Robert Rasmussen voor het uitlijnen van heupen, hoofd en bekken zijn sterk uitgebreid. Nu kun je ook heel effectief ischias, hernia, scoliose en vele andere rugklachten met Regenesis behandelen.

ADHD Kinderen
Kinderen reagaren minder heftig en worden aanzienlijk rustiger na een behandeling met Regenesis.
Een regelmatige behandeling met Regensis blijkt een zeer positieve invloed te hebben op deze kinderen, waardoor ze weer  beter gaan functioneren.

Chronische ziekten
Steeds meer mensen hebben last van deze chronische ziekten, de reguliere geneeskunde zit met zijn handen in het haar terwijl je met Regenesis zo ontzettend veel kunt bereiken.

Behandeling van kanker
Bijna 1 op de 3 mensen krijgt kanker, ondanks jarenlang onderzoek blijkt dat de situatie er helemaal niet beter op wordt. De behandeling van kanker patiënten met Regenesis laat een diepe indruk bij ons achter. Robert Rasmussen behandelde zelf met succes veel kanker patiënten. Ook Jim Mann, Roberts vriend en mijn leraar ging diep in op de behandeling van diverse vormen van kanker.
Heel vaak hebben cliënten enorme baat van de Regenesis behandeling gedurende een chemo of bestraling, ze hebben minder pijn en voelen zich een stuk energieker. Na een chemo kuur voelen ze zich sneller beter en gaan weer sneller aan het werk.

Werkwijze :

De behandeling vind plaats bij mij thuis in mijn behandelkamer op de massagebank.
Uw kleren mogen aanblijven, uw schoenen graag uit.
Een Regenesis healing duurt gemiddeld  1 tot 1 ½ uur.
Soms is één  behandeling voldoende om van uw klachten af te komen,  maar het  kan ook zijn dat meerdere behandelingen nodig zijn. Ik zal u hierin adviseren.

Regenesis  is geen plaatsvervanger voor de reguliere geneeswijze, maar kan een belangrijke ondersteuning zijn ter verbetering van het welzijn van de mens.

Heeft u vragen , bel gerust

Tarieven
Een sessie (ong. 1 uur) bedraagt  € 70,-

Hanneke Schippers is aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC. Mensen die aanvullend verzekerd zijn bij een zorgverzekeraar, die de consulten van een BATC-therapeut vergoed, komen in aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding. Kijkt u op www.batc.nl onder het kopje Zorgverzekeraars, om te ontdekken of uw zorgverzekeraar de consulten vergoedt.

Samenwerking met de reguliere geneeskunde.
Regenesis wordt altijd ingezet als een complementaire methode naast de reguliere geneeskunde. Omdat de regenesis opleiding veel overeenkomsten vertoond met een reguliere opleiding is samenwerking met artsen mogelijk.