Jim Mann

Jim Mann:

 I am proud to have had Hanneke Schippers as a student. She has repeatedly proven herself to be an intuitive and effective healer using the Regenesis energy, and is the first student to have taken all of her training in the Netherlands to become a Regenesis physiotherapist. Congratulations, Hanneke! I look forward to watching your progress – I know you will only get better.
Jim Mann.


Master Regenesis Practitioner
Senior Teacher
Jim

JIM MANN, LEERLING VAN ROBERT RASMUSSEN EEN GROOT HEALER EN EEN INTEGER MENS.
Jim werkt al meer dan 30 jaar met Rasmussen Healing “Regenesis”. Al afgestemd op de energie via Tai Chi, ontmoette Jim Robert Rasmussen in 1975, een begaafd healer en de oprichter van Regenesis, en kreeg een “Regenesis” training van Bob (zoals vrienden Robbert noemden). Later, leidde een gezondheidscrisis Jim tot het ondergaan van verscheidene cruciale behandelingen van Bob, wat Jim heeft doen besluiten de rest van zijn leven te wijden aan anderen te helpen genezen.

Centraal staat bij Jim het effect van de liefde die hij voor iedereen heeft, mens en dier gelijk. Zijn klanten ervaren een gevoel van veiligheid in zijn aanwezigheid, met optimale aandacht speciaal voor hen, zonder tijdsdruk of verwachtingen van zijn kant. De rest van de wereld lijkt te verdwijnen, ze zijn vrij om te “zijn”en te helen.

Jim is gecertificeerd in Integrale Massage, Polariteit, en Level II lymfedrainage therapie afgestudeerd in Sciaticare (Healing methode ruggenmerg) gevolgd. Hij is een Master Practitioner en Senior Trainer in Robert Rasmussens Healing techniek “Regenesis”. Met Regenesis als basis, haalt Jim kennis uit meerdere healing methoden om aan de individuele behoeften van elke klant / cursist tegemoet te komen.
Jim heeft een graad in de psychologie (Universiteit van Californië, Santa Cruz), en de opleiding in de menselijke anatomie, fysiologie en biochemie aan de Universiteit van Nebraska gevolgd.

JIMS BIJZONDERE ERVARINGEN EN GENEZINGEN.

HET VLIEGTUIGONGELUK 
Met afschuw, zag Jim hoe het lichte vliegtuigje van een vriend neer stortte. Hij wist niet dat hij op het punt stond zijn eerste, en een van zijn meest diepgaande, healing sessie te ervaren.

Slechts enkele dagen daar vóór, had Jim Bob Rasmussen ontmoet bij een vriend thuis. Jim had al jaren last van een niet te genezen breuk in zijn ruggengraat. Toen Bob aanbood om te kijken of hij kon helpen, voelde Jim een diep samensmeltend gevoel zodra Bobs vingers het gebied van het letsel aanraakten. De pijn die constant aanwezig was geweest verdween onmiddellijk over de totale lengte van zijn linkerbeen.

Zodra hij kon, bracht Jim Bob naar zijn vriend in het ziekenhuis. De artsen hadden verteld dat de schade aan zijn hoofd fataal was, en wilden zo snel mogelijk zijn organen veilig stellen voor transplantatie. Maar Bob was van mening dat, met hulp, Roger weer zou kunnen leven. Zijn vader weigerde te ondertekenen om hem te laten sterven.

Jim kreeg van Bob de opdracht om dagelijks 20 minuten aan Roger te werken, terwijl Bob hem op afstand zou behandelen. Na acht maanden, ontwaakte Roger uit zijn coma, helder en duidelijk sprekend. Hij had minimale kwetsuren overgehouden, en nadat hij helemaal hersteld was, kon hij zijn leven weer op pakken en ………..was ook weer in staat om te genieten van het vliegen.

TRANSFORMATIE NAAR ENERGIE, HET GOUDEN LICHT
Even dramatisch was het herstel de vriendin van de bestuurder van het vliegtuigje, Leona, die samen met hem was neergestort. Wonder boven wonder, waren de botten van haar wervelkolom en haar schedel niet gebroken.  Maar haar borst, armen, benen en het bekken, handen, voeten, vingers en tenen waren op meerdere plaatsen gebroken. De operatie om alle splinters van  haar ribben uit haar buikholte te verwijderen nam uren in beslag. Niemand was er zeker van, als ze het al zou overleven, of ze ooit weer zou kunnen lopen. De artsen voorspelden dat ze ongeveer een jaar in het ziekenhuis zou moeten blijven. En Jim stond op het punt de meest waardevolste les op het gebied van healing te leren- energie heeft zijn eigen intelligentie.

Vanwege de religieuze overtuigingen van haar familie, waar Leona het zelf niet mee eens was, kreeg Jim maar één keer de kans om met haar te werken. Toen die kans kwam, leek die helende energie in hem te exploderen. Hij voelde zich getransformeerd in een enorm sterke wervelende energie .Leona bekende later dat ze een gouden licht om hem heen zag toen hij haar benaderde, en dat net zo snel als het licht haar aanraakte, de pijn verdween. Vanaf dat moment had ze geen morfine meer nodig gedurende haar hele herstel. Jim had van de verpleegkundigen niet meer dan vijf minuten tijd gekregen, maar toen ze op de monitoren keken, en zij de verbeteringen zagen, lieten zij hem langer dan een uur blijven. En dat uur was buitengewoon. Hij raakte haar borstkas met slechts twee vingers aan en voelde zich op het diepste niveau van communicatie verbonden met een ander dan menselijk wezen, een wezen in een andere plaats, zonder ruimte of tijd.
Vier maanden later, mocht Leona het ziekenhuis verlaten.

Gedurende vele jaren, geloofde Jim dat deze healingen een goddelijk geschenk waren, speciaal voor Roger en Leona. De vriend die hem destijds had geïntroduceerd bij Bob stelde voor hem weer te bezoeken. Bob ging zitten aan de tafel tegenover Jim, keek hem in de ogen en zei: “Jij, het meest van alle mensen moet dit werk doen, en ik zal alles doen wat nodig is om dat te verwezenlijken.”

Dat was het begin van een versnelde opleiding in de diepzinnige en toch eenvoudige healing methode die Bob had ontwikkeld.

De opleiding sloot naadloos aan op  Jims graad in de psychologie aan de Universiteit van Californië in Santa Cruz, evenals op zijn opleiding in de biochemie, menselijke anatomie en fysiologie, en met zijn opleiding in de Chinese krijgskunsten.

BIJNA DOOD ERVARING
Toen hij met de opleiding begon, had Jim een bijna-dood-ervaring, en was hij aan het worstelen met een levensbedreigende ziekte. In meerdere indrukwekkende sessies met Bob keerde deze bedreiging om, en Jim wist toen zeker dat hij zijn leven wilde gaan wijden aan het helpen healen van anderen.

VOORZITTER RAAD BESTUUR REGENESIS HEALING CENTRE
Binnen enkele maanden van het begin van de opleiding –  werd hij genomineerd en gekozen, als voorzitter van de raad van bestuur voor de Regenesis Healing Center. Twee jaar na het behalen van zijn certificering in Regenesis werd hij door Bob en de raad van bestuur uitgeroepen tot een Master Practitioner, en benoemd als senior instructor.

Bob raadde al zijn leerlingen aan om een notitie boekje bij te houden, waar ze alle ontdekkingen   tijdens het gebruik van zijn healing methode zouden kunnen opschrijven. Hij geloofde erin dat zijn werk zich altijd zou blijven ontwikkelen en verdiepen.

In overeenstemming met Bobs wensen, ontwikkelde Jim de Regenesis steeds verder. Hoewel de essentie van Bobs werk in zijn geheel is bewaard, biedt het een uitgebreidere en duidelijkere uitleg en instructie. Het biedt een andere kijk op het werk met meer aandacht voor de relatie klant- practioner . Ook belicht het meer hoe de practioner goed voor zichzelf kan zorgen.