Ervaringen / Gastenboek

71 Responses to Ervaringen / Gastenboek

 1. Martine says:

  Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Hanneke voor Regenesis behandeling. met de energie die Hanneke mij gaf ging ik met sprongen vooruit. Nu ga ik voor onderhoud 1x per maand naar Hanneke voor een heerlijke behandeling. Goed voor body & mind! Bedankt lieve Hanneke

 2. Liesbeth de Bree says:

  Weer een heerlijke behandeling ontvangen bij Hanneke. Vooral was belangrijk voor me, dat ze me d.m.v. voedingsadviezen en behandeling af heeft geholpen van de klachten, die ik nog had na in ernstige mate corona te hebben gehad. Ook daarna weer na een behoorlijke hoofdwond was dit ook snel genezen na de behandeling en adviezen van Hanneke. Nu ga ik nog steeds eens in de drie maanden voor onderhoud. En kom daar elke keer weer als nieuw vandaan. Dit door de behandeling en de adviezen, die Hanneke geeft en de aandacht die ze voor me heeft. Heel hartelijk dank, Hanneke.

 3. Harriet says:

  Vanwege langdurige rugklachten, die niet verdwenen bij de fysiotherapeut, ben ik
  voor rugreflexologie naar Hanneke toegegaan.Ik had al eerder positieve ervaringen
  met haar behandelwijze opgedaan, toen bleek dat overmatige gasvorming in mijn darmen een gevolg waren van een glutenallergie.
  Ook nu voel ik mij na de behandelingen al opknappen en ga als een ander mens weer naar huis.
  Tijdens het consult geeft Hanneke ook voedingsadviezen en adviseerde mij om als aanvulling op mijn weerstand -nu in Covid 19 tijd helemaal belangrijk- vitamine D3, C1000 en Zink in te nemen.
  Kortom, bij haar word je gezien als totaal mens. Dat wens je iedereen met klachten toe.

 4. Leonie says:

  Halverwege maart ziek, het coronavirus opgelopen. Hierdoor langdurige vermoeidheid- en druk op de borstklachten gehad die maar niet over gingen. Na drie sessies bij Hanneke was ik weer bijna de oude. Dank je wel lieve Hanneke!

 5. Rina says:

  Hoi Hanneke, ik wil je heel graag even laten weten dat ik tot nu toe, totaal geen last heb gehad van mijn allergieĆ«n. En anders begon dat vaak al in februari/maart. Als ik nu ook nog de Berk kan weerstaan, dan weet ik zeker dat het komt omdat ik geen zuivel meer eet. Ik neem ook geen jersey meer, omdat ik heb gemerkt dat ik even goed nog wel last had van slijmvorming in mijn holtes. Op dit moment neem ik alleen maar slagroom en boter en ik voel me hartstikke goed. En dat komt door jouw advies.šŸ˜˜

 6. Kimberley says:

  Alternatieve geneeswijzen berusten niet op wetenschappelijk bewijs, waardoor ik in het begin heel sceptisch was. Nu vraag ik mij af waarom ik niet eerder bij u langs ben geweest.

  Ik raad het iedereen aan om eens langs te gaan bij Hanneke. Wat zij doet is werkelijk waar Helende Weldaad.

  Heel erg bedankt, Hanneke.

  Liefs,

  Kimberley

 7. Bernadette says:

  Na maanden met ernstige vermoeidheidsklachten en concentratieproblemen rond te hebben gelopen (oorzaak Pfeiffer), ben ik door te googlen:’wie helpt mij van mijn Pfeiffer af’, terecht gekomen bij Hanneke. Wat een verademing dat je klachten serieus genomen worden en je niet zoals in het reguliere medische circuit naar huis gestuurd wordt met de woorden; ‘tja, uw klachten horen bij Pfeiffer en kunnen nog wel maanden aanhouden, u moet geduld hebben, kwestie van accepteren’.
  Hanneke heeft mijn energielevel in 2 a 3 behandelingen weer op normaal gekregen en bovenal wonderlijk waren mijn concentratieproblemen (het vooral wazig zijn in mijn hoofd, niet alert zijn en moeite hebben met focussen) verdwenen. Ik ben zo blij dat ik mezelf weer terug heb dankzij Hanneke.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *