Ervaringen / Gastenboek

66 Responses to Ervaringen / Gastenboek

 1. Frederik says:

  Hanneke

  Nadat ik na vele onderzoeken, medicijnen en kuren geen oplossing vond voor mijn maag- en darmproblemen kwam ik op aanraden van een vriendin bij u terecht. Dankzij enkele voedingstesten kwam al snel een melkeiwit en glutenallergie aan het licht. Nadat ik mijn dieet aangepast heb, functioneer ik klachtenvrij.
  Bedankt!
  Frederik (23 jaar)

 2. Mieke says:

  Lieve Hanneke,
  Als heel bijzonder ervaar ik jouw warme betrokkenheid en gedrevenheid om mijn klachten op te lossen. Dankzij voedingstesten kwam jij mijn koemelk- en tarwe allergie op het spoor. Nadat ik gestopt ben met het eten en drinken van deze producten, zijn buik- en maagpijn nagenoeg verdwenen. Op dit moment dragen jouw bindweefselmassages bij aan mijn herstel na het oplopen van een peesontsteking bij het sporten.
  Veel dank van een trouwe klant !

 3. aleid says:

  Lieve Hanneke,

  We hebben allemaal dingen meegemaakt in ons leven die ons fysieke belasten of die we onbewust bij ons dragen. Met jouw behandeling help jij mij los te komen van deze oude stukken en voel ik me keer op keer weer meer in balans. Elke keer merk ik weer dat ik me sterker voel en nog beter in mijn kracht sta, dus heb ik besloten als cadeau aan mezelf om iig 1x per 2 maanden bij jou te blijven komen. Dank je wel voor alles wat je doet. Je bent een bijzonder en prachtig mens. liefs aleid

 4. Magda Bos says:

  lieve Hanneke

  Ben zo blij met de behandelingen die jij me geeft.
  De oedeem in mijn arm na okselkliertoilet, tgv borstkanker, blijft nu zacht.

  Je hebt mij daar voor behandeld via de meridianen en ritmische massage. Deze therapie die jij me geeft helpt beter dan drie weken intern in een speciale clinic voor oedeem behandeling. De arm blijft nu zacht en wordt niet dikker.
  Geweldig, blij met deze behandelingen.

  Dank je wel. liefs Magda

 5. Cora says:

  Na 3 behandelingen al een wereld van verschil, dankzij de voedingsadviezen zijn m’n klachten bijna verdwenen, bovendien veel meer energie, een mooie holistische methode.

  Veel dank
  groetjes Cora

 6. marian voss says:

  Lieve Hanneke,

  Vandaag weer bij jou in de praktijk geweest i.v.m een overbelaste re-arm ten gevolge van een humerus fractuur links.
  Weer voelde ik hoe goed het me deed ik kan niet goed uitleggen wat je voelt maar ik weet wel dat mijn arm momenteel bijna pijn vrij is heerlijk.
  Je ziet me snel weer terug.

  Bedankt Marian

 7. Chieneke van der Werff says:

  Lieve Hanneke,
  Ooit, jaren geleden, samen de opleiding voor verpleegkundige gedaan. Ondanks dat we daarna niet meer bij elkaar in de buurt hebben gewoond, zijn we elkaar niet uit het oog verloren. Jij bent inmiddels al een aantal jaren met je eigen praktijk bezig, wat ik enorm in je bewonder en respecteer! Wat een prachtig werk doe je, als ik jouw verhalen hoor en je gastenboek lees. Al een tijd geleden een heerlijke massage van je gehad en aan den lijve ondervonden dat je de naam van je praktijk letterlijk kunt nemen! En kort geleden met mijn buikproblemen bij jou terecht gekomen. Jouw testen en voedingsadviezen waren een schot in de roos. Al na 1 week was het verschil duidelijk te merken. Ik ben je erg dankbaar. Een zeer welkome aanvulling op de reguliere geneeskunde (die we beide zo goed kennen en niet altijd zaligmakend is….).
  Han, veel succes in je praktijk. Je intuïtie en helende handen zijn onbetaalbaar!
  Hartegroet, Chieneke

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.